#EARTHHOURMK

Ќе се вклучиш и ти?

ПОГЛЕДНИ ГО И СПОДЕЛИ ГО ВИДЕОТО!

БИДИ ДЕЛ ОД ПРВИОТ #EARTHHOURMK ВИРТУЕЛЕН СПОТЛАЈТ!


1. Следи не на некој од профилите
@EARTHHOURMK @EARTHHOURMK @EARTHHOURMK

2. Пронајди го моќното видео кое ќе го споделиме на 27 МАРТ во 20:30 ЧАСОТ.
Ова видео ќе го промени начинот на кој ги гледаме проблемите со кои планетата се соочува.

3. Помогни ни да го СПОДЕЛИМЕ видеото.
ОБЈАВИ го на твојот Facebook Feed, СПОДЕЛИ го на твоето Instagram Story или едноставно @СПОМНИ ги пријателите во коментарите.ДИГИТАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА
#EARTHHOURMK: Дали природата го возвраќа ударот?

ЌЕ СЕ ВКЛУЧИМЕ

ВО ЖИВО НА 27 МАРТ ВО 19:30 ЧАСОТ!

27 МАРТ 19:30 ЧАСОТ

АГЕНДА

1. ПРЕЗЕНТАЦИЈА: Кон зелена иднина со амбициозни климатски акции
ПАВЛИНА ЗДРАВЕВА - UNDP NORTH MACEDONIA

2. ДЕБАТА: Дали природата го возвраќа ударот?
НИКОЛА ЈОВАНОВСКИ - ГРАД СКОПЈЕ
МОНИКА ЗАЈКОВА - ПРАТЕНИЧКА ВО СОБРАНИЕТО НА РСМ

3. ДЕБАТА: Секоја акција е важна!
ИЛИЈА ЌИРОСКИ - ЕВН МАКЕДОНИЈА
ЕЛЕНА РИСТОВСКА ДИМОВСКА - А1 МАКЕДОНИЈА
ГОРДАНА ГРУНЕСКА - ЛАЗАРЕВСКА - ДМ МАКЕДОНИЈА

4. ДЕБАТА: Ајде да зборуваме за природата!
ИВАН КИСЕЛОСКИ - ЦРВЕН КРСТ НА РСМ
ДИНО РЕЛУШКОСКИ - СОЈУЗ НА ИЗВИДНИЦИ НА МАКЕДОНИЈА
ТИНА МИЦКОВСКА - ЗОО СКОПЈЕ

Спонзорирано од

Овој #EarthHourMK во мрак ќе потонат:

ПРЕТСЕДАТЕЛСКА ВИЛА „ВОДНО“ | ВЛАДА НА РСМ | ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА | УЛИЦА МАКЕДОНИЈА | ПОРТА МАКЕДОНИЈА | МЕПСО | СИТЕ ОБЈЕКТИ И МОСТОВИ ПО КЕЈОТ НА РЕКАТА ВАРДАР | СКОПСКАТА ТВРДИНА КАЛЕ | МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕKOM | А1 МАКЕДОНИЈА | ПАРКОВИТЕ ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ И ОПШТИНА КАРПОШ | САМОИЛОВИ ТВРДИНИ | ЦРКВА СВЕТА СОФИЈА | ЦРКВА КАНЕО | ЦРКВА ПЛАОШНИK | КЕЈ МАКЕДОНИЈА